De checklists voor tax shelter in starters en groeibedrijven zijn aangepast!

TAX SHELTER

Investeer als Business Angel en geniet een belastingvoordeel tot 45%!

Controleer via onderstaande checklists of uw investering voor Tax Shelter in aanmerking komt.

Met dank aan:Checklist tax shelter bij aandeleninvesteringen in STARTERS

Download ChecklistDownload (336 KB) »

Checklist tax shelter bij aandeleninvesteringen in GROEIBEDRIJVEN

Download ChecklistDownload (335 KB) »

CO-INVESTEREN MET BUSINESS ANGELS

PARTICIPATIEFONDS VLAANDEREN

Participatiefonds Vlaanderen heeft als opdracht het bijdragen aan de verhoging van de slaagkansen van ondernemingen door het verschaffen van achtergestelde leningen, al dan niet in cofinanciering met andere partners. Participatiefonds Vlaanderen heeft zijn leningproducten aangepast en biedt voortaan nog twee producten aan:

De vroegere Starteo-, Optimeo- en BA+-leningen zijn samengesmolten in de Kmo-cofinanciering

De vroegere Startlening is vervangen door de Startlening+

Meer info hierover op de website van PMV.

AAAF

Ark Angels Activator Fund NV is een gesloten risicokapitaalfonds (closed-end private equity investment fund) met een kapitaal van 14.8 M EUR. Het Fonds is erkend als ARKIV en heeft het statuut van Private Privak naar Belgisch recht bekomen. Het Fonds wordt beheerd door BAN Vlaanderen VZW, ING België & de 3 fondsmanagers middels een opgerichte beheersvennootschap.

Het Fonds trad prioritair op als co-investeerder in investeringen die werden gedaan door business angels die lid zijn van BAN Vlaanderen maar co-investeerde ook met andere kapitaalverschaffers.

Het richtte zich niet alleen op investeringen in jonge groeibedrijven maar ook in bedrijven in de groei- of overdrachtsfase met een exploitatiezetel in Vlaanderen.

Bekijk de website »

AAF

Het durfkapitaalfonds, Ark-Angels Fund NV werd als Belgische Private Privak, eind 2007 opgericht door BAN Vlaanderen, samen met Arkimedes, het risico-investeringsvehikel van de Vlaamse overheid en trad van 2007 tot november 2011 op als co-investeringsfonds voor de Vlaamse business angels.

Het Ark-Angels Fund NV is momenteel in vereffening.

Contact:

Reginald Vossen, Gedelegeerd Bestuurder: r.vossen@ban.be

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS