Exclusief Webinar ‘Vlaamse steun voor bedrijven na COVID met toelichting door VLAIO, PMV en BAN Vlaanderen'

Exclusief Webinar ‘Vlaamse steun voor bedrijven na COVID met toelichting door VLAIO, PMV en BAN Vlaanderen’ op dinsdag 29 September 2020, 17u00 – 18u00Wil je weten welke steun er mogelijk is voor jouw bedrijf? Registreer je dan gratis voor dit zoom-webinar via deze link

Door de coronacrisis dreigt een groot aantal kmo’s in de problemen te geraken. De Vlaamse overheid heeft daarom heel wat maatregelen genomen om Vlaamse bedrijven door de crisis te loodsen en te ondersteunen. De corona hinderpremie en compensatiepremie waren één van de eerste om de lockdown te overleven. De nood aan ondersteuning en kapitaal op korte en lange termijn bij bedrijven blijft groot. Daarom werd een herstelplan voor de Vlaamse economie opgemaakt. In dit webinar krijg je uitleg over het pakket aan bijkomende maatregelen en hoe jij als ondernemer of investeerder hiervan gebruik kan maken!

Wat kan je verwachten?

In ons eerste webinar uit de reeks – dat je hier kan herbekijken:  https://www.ban.be/wise-academy-webinar-kabinet-crevits/ , hadden we het over de eerste maatregelen tijdens de lockdown zoals de corona hinderpremie, compensatiepremie, betalingsuitstellen, …  Nu hebben we het over een groter pakket van maatregelen om jouw bedrijf door de crisis te loodsen. Het gaat o.a. over de nog mogelijke Coronapremies, Coronaleningen en waarborgen, de uitgebreide Winwin-leningen en Tax Shelter, het Vriendenaandeel en Welvaartsfonds. Ook frissen we de bestaande steunmaatregelen bij heroriëntering van je business plan op, omdat ook die natuurlijk toepasbaar blijven.

Experten ter zake van VLAIO, PMV en BAN Vlaanderen geven je een goed inzicht in wat er mogelijk is en hoe je ervan gebruik kan maken. Heel praktisch en concreet. Zij staan ook ter beschikking om op jouw vragen te antwoorden. Dus grijp zeker deze kans!

Voor wie bedoeld?

Ondernemers en bedrijfsleiders maar ook financiële raadgevers en investeerders. Er zijn immers ook heel wat maatregelen waar privé investeerders gesteund worden om hun rol op te nemen om bedrijven van financiële versterking te voorzien.

Bezorg vooraf je vragen, wij zorgen voor een antwoord!

Heb je nu al vragen of bekommernissen? Bezorg ze ons op voorhand, dan zorgen we zeker voor een antwoord tijdens dit webinar.Mail je vraag naar info@ban.be vóór woensdag 23 september om 13u00. We bundelen de vragen per thema en leggen ze aan de experts voor in de sessie.

Wil je dit belangrijk informatiemoment niet missen en antwoord krijgen op jouw vragen? Registreer je nu via https://bit.ly/33TbCf6 en volg dit exclusief webinar op dinsdag 29 september van 17u. tot 18 u..

Programma:

17u00   Korte introductie door Reginald Vossen (BAN Vlaanderen)

17u05   Toelichting door VLAIO over de lopende subsidiemaatregelen

17u20   Toelichting door PMV over de actuele en komende financieringsmaatregelen

17u35    Context en vraagbeantwoording in samenwerking met VLAIO (Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren), PMV en BAN Vlaanderen

18u00   Einde

We kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen!

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS