Business Angels Dag 2020


Beste Business Angel,

Het jaar 2020 zal ongetwijfeld de geschiedenis ingaan als een héél bijzondere periode; een jaar waarin de gekende sociaal en economische modellen serieus uitgedaagd werden. Twaalf intensieve maanden voor alle investeerders en business angels, die plots te maken hebben met extra onzekerheden, met onverwachte elementen en “nieuwe werkelijkheden”.

BAN Vlaanderen heeft daarom speciaal voor jullie een aantal nieuwigheden en innovaties in petto; we willen immers al onze huidige en vroegere leden meer dan ooit ondersteunen met informatie, visie en opleidingen om jullie toe te laten nog sterker te staan in deze bijzondere tijden.

Namens het ganse team van BAN Vlaanderen wensen we jullie hierbij ook uit te nodigen op ons jaarlijks event: de Business Angels Dag die zal doorgaan op Donderdag 19 november vanaf 14u, in een online setting deze keer. De huidige omstandigheden hebben ons ertoe gedwongen om dit jaar elkaar virtueel te ontmoeten op die dag, waardoor we het programma ook ingekort hebben tot een gebalde, maar heel energieke sessie met de meest waardevolle info. Hopelijk weten jullie onze inspanningen te waarderen en houden jullie die namiddag die 2 uurtjes beschikbaar voor ons en uw collega-angels.

De uitnodiging geeft alvast een overzicht van onze sterke internationale sprekerslijst die, elk vanuit hun invalshoek, een inzicht zullen geven in de belangrijkste trends en evoluties in het economische landschap, en dit zowel internationaal als in België.

Tijdens deze boeiende en interactieve namiddag maken we ook tijd vrij voor vragen-sessies vanuit het (online) publiek. Graag nodig ik jullie bij deze alvast uit om ons jullie vragen, die te maken hebben met de onderwerpen van de sprekers, door te sturen via dit adres d.deburlett@ban.be of via de registratielink. Wij zorgen er dan voor dat deze behandeld worden tijdens de sessies en dat de sprekers nog meer focussen op wat ú bezighoudt.

Dus Stay Tuned en we kijken er alvast naar uit jullie op 19 november te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Reginald VossenAlgemeen Directeur

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS