BANdeal IM Efficiency anno 2023


BAN Flanders gaat in gesprek met ondernemers die de BANdeal wisten te bezegelen met business angels uit het netwerk. We polsen naar hun post-financiering verwezenlijkingen, de grootste uitdagingen voor de nabije toekomst en hoe ze omgaan met duurzaamheid.

Wat is jullie grootste verwezenlijking tot nu toe met IM Efficiency? 

Dat we ons product SolarOnTop op robuuste en schaalbaar te produceren oplossing naar de markt hebben weten te brengen. Er komt ontzettend veel bij kijken, aangezien de technologie onderhuids complex is en dat ook voor de supply chain geldt. Prototypes bouwen is één ding, maar een volwassen product in de automotive transportsector introduceren, brengt hele andere uitdagingen met zich mee. Het is indrukwekkend om zo nu en dan een stapje terug te doen en te waarderen hoe hard het team werkt om ieder spreekwoordelijk schroefje op de juiste plek te krijgen.

Wat is jullie grootste uitdaging anno 2023?

De SolarOnTop technologie grootschalig uitrollen in de markt, terwijl we daarbij ook blijven focussen op de doorontwikkeling van de technologie. We waren altijd een R&D organisatie, maar zijn sinds afgelopen jaar een operationele organisatie ernaast aan het opbouwen om de SolarOnTop productie en leveringen op te schalen. Daarvoor hebben we mensen nodig die net zo’n passie als wij hebben om vrachtwagens te verduurzamen met zonne-energie en mee willen doen met de geweldige ontwikkeling die we met IM Efficiency beleven. We hebben al een fantastisch team en ook hoop dat we net zo’n inspirerende nieuwe collega’s zullen vinden in 2023 om de volgende stap mee te zetten als organisatie!

Zijn jullie bezig met duurzaamheid bij IM Efficiency? Zo ja, op welke manier? 

Ja zeker, waarin niet! De technologie die we ontwikkelen staat geheel in het teken van duurzaamheid (dieselverbruik verlagen bij vrachtwagens, de transitie naar e-trucks versnellen) en in onze bedrijfsvoering zelf komt dat ook terug. We nemen voor een aanzienlijk deel van onze kilometers de trein en maken alleen een verre reis als het echt niet anders kan. Daarnaast zijn we vanuit onze start-up jaren nog gewend om geen geld uit te geven als het niet nodig is, dus veel van onze spullen hebben bij ons een nuttig 2e leven (soms met wat technische hulp😊) in plaats van dat ze op de schroot eindigen.

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS