Annie Where brengt werk dichter bij huis door modulaire office pods


Annie Where is opgericht in januari 2022 door David Bintein, Jo Caudron en Gilles Missinne. Het idee ontstond enkele maanden daarvoor, tijdens de beginperiode van de coronapandemie. Op regelmatige basis van thuis uit kunnen werken heeft de afgelopen jaren zeker al zijn voordelen bewezen voor vele kenniswerkers, maar intussen hebben ze gemerkt dat er toch ook heel wat uitdagingen aan verbonden zijn. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Vanuit die nood aan een goede thuiswerkplek is Annie Where ontstaan.

De missie van Annie Where is om werken dichter te brengen bij waar mensen wonen. Dit kan thuis in de tuin zijn maar evengoed op een locatie in de buurt. Dit doen ze door het verhuren van modulaire tuinkantoren. Deze office pods kunnen zeer snel gemonteerd en gedemonteerd worden en zijn ergonomische, weersbestendige units die ze aanbieden in een servicemodel. Een servicemodel, dat wil zeggen dat Annie Where ze all-in verhuurt incl. meubilair, climatisatie en onderhoud/herstellingen. De office pod is geconnecteerd en wordt bestuurd via een eigen ontwikkelde app. De combinatie van een volledig modulaire oplossing die flexibel via de werkgever aan de werknemer aangeboden kan worden en via een app en platform te bedienen is, maakt Annie Where uniek in de markt.

Dankzij het kapitaal van de business angels van BAN Flanders kan Annie Where de volgende fase financieren. Dit is het ontwikkelen van een volgende batch nieuwe office pods om bij klanten te plaatsen. Met deze nieuwe batch zal de marktvalidatiefase afgerond zijn en zal Annie Where klaar zijn om zijn ambities waar te maken.

De eerste office pods staan intussen een goed jaar bij tevreden klanten en onze ambities zijn dan ook om de nummer één office pod provider te worden in Europa. In eerste instantie door de Belgische markt verder te veroveren om nadien uit te breiden naar de buurlanden.

"De missie van Annie Where is om werken dichter te brengen bij waar mensen wonen. Zeker in de huidige tijden waar bedrijven en overheden tegen allerlei uitdagingen aanlopen rond de manier van werken, bieden wij de ideale oplossing voor heel wat van deze uitdagingen."
- Gilles Missinne, Co-founder & Head of business development

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS