CheckHub, Innovatieve SaaS-startup, rondt succesvolle kapitaalronde af om groei te stimuleren


CheckHub, een toonaangevend technologiebedrijf in de SaaS-sector, heeft een nieuwe financieringsronde van 1 miljoen euro succesvol afgerond.

Lead Investor voor deze ronde is de bestaande aandeelhouder Cofinpar. Daarnaast stapt de meerderheid van de bestaande aandeelhouders opnieuw in, alsook 3 nieuwe investeerders waaronder een business angel van BAN Flanders.

"We zijn verheugd over het succes van deze kapitaalronde en de steun van onze bestaande en nieuwe investeerders, deze financiering stelt ons in staat om onze missie voort te zetten om bedrijven en organisaties wereldwijd te helpen bij het vereenvoudigen en verbeteren van hun documentenbeheer en administratieve processen."

Peter Van Heeke, co-founder en CEO van CheckHub.


De co-founders Laurent Parmentier, Edouard d’Ursel en Peter Van Heeke zijn vastbesloten om de services verder te ontwikkelen en het bereik uit te breiden om nog meer klanten van dienst te kunnen zijn.

CheckHub heeft sinds de oprichting aanzienlijke groei doorgemaakt en heeft zich gevestigd als een innovator in de sector. Met deze recente financiering zal het bedrijf in staat zijn om zijn aanwezigheid op internationale markten te vergroten en te blijven investeren in technologische verbeteringen.

François Van Uffelen, CheckHub board member en vroegere founder en CEO van het SaaS platform Babelway stelt het zo: "Ik volg CheckHub al 3 jaar. Het pakt het echt slim aan. Ze concentreren zich op het bouwen van een robuust SaaS-product dat een zeer sterke toegevoegde waarde heeft voor hun klanten. Ik heb veel vertrouwen in hun toekomst."

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS