Typetone verwerft €170.000 via business angels van BAN Flanders om AI-gedreven marketingrevolutie te versnellen


Typetone is de toekomst van marketinginnovatie voor kleine en middelgrote ondernemingen. De AI-gedreven digitale werknemers transformeren de manier waarop bedrijven content marketing benaderen. Door geavanceerde technologieën te gebruiken worden tijdrovende taken die traditioneel door content marketeers worden uitgevoerd geautomatiseerd.

Het platform van Typetone biedt een naadloze integratie met bestaande systemen, waardoor bedrijven hun contentstrategieën kunnen opschalen zonder extra personeel aan te nemen. De AI-werknemers van Typetone zijn getraind om een verscheidenheid aan marketingrollen aan te nemen, van het schrijven van boeiende content tot het optimaliseren van SEO-strategieën, allemaal afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf. Met Typetone, investeren KMO's niet alleen in een tool, maar hebben ze voor de kosten van een stagiair, een volwaardige extra medewerker.


Als oprichter van Typetone geloof ik dat de toekomst van marketing ligt in de kracht van AI. Ons doel is om KMO's te empoweren door tijdrovende taken te automatiseren, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is - groeien en innoveren.

Sjoerd, CEO en Oprichter van TypetoneMet de investering van business angels via BAN Flanders zal Typetone productontwikkeling versnellen en marktbereik kunnen uitbreiden binnen en buiten de Benelux. De fondsen zullen worden gebruikt om de AI-technologie verder te verfijnen, waardoor de digitale werknemers nog slimmer en veelzijdiger worden in hun marketingcapaciteiten. Bovendien stellen de investeringen Typetone in staat om de sales- en marketinginspanningen te intensiveren, nieuwe markten aan te boren en waardevolle partnerships te vormen. Dit alles met het doel om de omzet binnen twee jaar te vertienvoudigen en KMO's wereldwijd te voorzien van de tools om hun marketinginspanningen te revolutionaliseren.


Typetone bewijst dat success in productontwikkeling en marketing hand in hand gaan. Hun indrukwekkende commerciële track record spreekt voor zichzelf.

Stefan Van Overbeke, business angelMeest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS