Een jaar later: Annie Where's impact op de werkplek van morgen


Annie Where, opgericht in januari 2022 door David Bintein, Jo Caudron en Gilles Missinne, heeft de manier waarop we werken opnieuw uitgevonden. Het idee werd geboren tijdens de begindagen van de coronapandemie, een periode waarin het belang van thuiswerken duidelijk werd. David en Jo, beiden ervaren in de digitale wereld, zagen een dringende behoefte aan hoogwaardige thuiswerkplekken. Annie Where beantwoordt deze behoefte met innovatieve, modulaire kantoorunits.

De missie van Annie Where is simpel maar krachtig: ze brengen werk dichter bij mensen. Of dat nu thuis in de tuin is, of op een locatie in de buurt, Annie Where zorgt voor een optimale werkplek. De office pods zijn snel te monteren en demonteren, ergonomisch, weersbestendig en worden aangeboden in een all-in servicemodel. Dit betekent dat ze niet alleen de unit verhuren, maar ook het meubilair, de klimaatbeheersing en het onderhoud verzorgen. Bovendien zijn de pods via een app volledig te beheren, wat hen uniek maakt in de markt.

De afgelopen twee jaar hebben de office pods hun waarde bewezen bij tevreden klanten. De ambitie van Annie Where is duidelijk: ze willen de nummer één office pod provider van Europa worden. Ze beginnen met de verdere verovering van de Belgische markt en breiden daarna uit naar onze buurlanden.

Groei en succes dankzij business angels

Dankzij een kapitaalinjectie van 175K van de business angels van BAN Flanders in 2022 zijn ze gestart met de marktvalidatiefase van Annie Where. Dit extra kapitaal stelde de ondernemers in staat om uitgebreid marktonderzoek te doen, het product verder te ontwikkelen en diverse pilootprojecten uit te voeren. In negen maanden hebben ze waardevolle inzichten verkregen in de markt en doelgroep. Deze zomer lanceren de ondernemers een groot project in de publieke ruimte, dus houd de social media kanalen van Annie Where in de gaten!

WISE MONEY en netwerk van BAN Flanders

De business angels van BAN Flanders hebben niet alleen financieel gesteund, maar hebben ook waardevolle adviezen en inzichten voorzien. Als startend bedrijf is het cruciaal om een klankbord te hebben van mensen die verder van de dagelijkse business afstaan. Dit heeft geholpen om gefocust te blijven op de strategie en doelstellingen. De wijsheid en ervaring hebben geholpen om koers te houden en de visie te verfijnen.

De toekomst van Annie Where

“An important element of the future of mobility is NOT to commute,” aldus Gilles Missinne, medeoprichter van Annie Where. Wij geloven dat de toekomst van werken nauw verbonden is met de toekomst van mobiliteit. Hoewel persoonlijke ontmoetingen voor bepaalde activiteiten essentieel blijven, kan een groot deel van het werk van kenniswerkers op afstand worden uitgevoerd. Onze missie is dan ook om hoogwaardige werkplekken te bieden, zowel thuis, onderweg als op kantoor.

Met Annie Where zetten we de volgende stap in de evolutie van werkplekken, gericht op flexibiliteit en nabijheid. Blijf ons volgen en zie hoe we de werkplek van de toekomst vormgeven!

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS