Tworby haalt 50.000 euro bij business angels


We zijn verheugd om aan te kondigen dat Tworby, het innovatieve fietsproject onder leiding van directeur Bob van den Berg, een investering van €50.000 heeft ontvangen via twee Belgische business angels van BAN Flanders. Deze investering ondersteunt Tworby in haar inclusieve missie om fietsen veiliger en toegankelijker te maken voor een breed publiek, met een bijzondere focus op ouderen en mensen met medische beperkingen.

De Tworby introduceert een baanbrekende innovatie in de fietswereld. Met hun unieke ombouwmodule kunnen ze elke (elektrische) fiets omtoveren tot een gestabiliseerde driewieler. Dit stelt mensen in staat om veilig te blijven fietsen op hun eigen fiets, waardoor hun zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit behouden blijven. Bovendien verlengt Tworby de levensduur van fietsen en bevordert het arbeidsparticipatie, doordat de assemblage wordt uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tworby is verkrijgbaar via meer dan 125 lokale fietsenmakers in Nederland en België. Daarnaast werken ze nauw samen met ergotherapeuten en ledenverenigingen om Tworby onder de aandacht te brengen. Hun primaire doelgroep, met een focus op ouderen, is de snelst groeiende bevolkingsgroep ter wereld. Daarnaast biedt Tworby ook een oplossing voor mensen die om medische redenen niet kunnen fietsen.

Groeigeld

Met het opgehaalde kapitaal gaan ze verschillende doelen realiseren. Tworby breidt het team uit met extra sales professionals. Hierdoor, samen met gerichte marketingacties, mikken ze erop de naamsbekendheid te vergroten. Ze willen het product ook verbeteren om nog beter aan te sluiten bij hun doelgroep. Tworby kijkt ernaar uit om dit samen met de angels van BAN Flanders te doen, gebruikmakend van hun kennis, kunde en netwerk.

Samen met mijn team werken wij iedere dag heel hard om samen zoveel mogelijk mensen op de fiets te houden. 

Bob van den Berg, eigenaar Tworby


Wise Money Leads To Great Deals

Tworby haalt in deze kapitaalronde meer dan 600k € op om hun groei te versnellen in Nederland en België. In Nederland stappen de Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland en meerdere business angels, binnen en buiten de sector, mee in het kapitaal. Bob zocht via BAN Flanders Belgische angels, vooral met het oogmerk op groei in de Belgische markt.

Onze 2 angels Michel en Juha zijn sterk geïnteresseerd geraakt door de zeer professionele aanpak van Bob en zijn team, producten met veel potentieel en dus mooie groeikansen voor Tworby.

Tonny Vanderhoven, dealguide BAN Flanders


Voor Tworby speelde hier zeker de 'wise'-factor mee om beiden aan boord te krijgen. Na een heel geslaagd dealguideproces kan nu een mooi samenwerkingsparcours volgen in de Benelux en later verder in Europa.

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS