X-OATS ontvangt €155.000 financiering van private investeerders om gezonde ontbijtshakes naar een breder publiek te brengen


X-OATS, het innovatieve bedrijf dat gezonde ontbijtshakes aanbiedt, heeft onlangs een financiering van €155.000 ontvangen waarvan €80.000 via vijf business angels uit het BAN Flanders netwerk. Deze investering zal X-OATS in staat stellen om haar marktpositie te versterken en haar expansieplannen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland te realiseren.

Over X-OATS

“Heb jij ’s morgens vaak ook geen tijd voor een gezond ontbijt? Wij kennen het probleem en hebben de oplossing. Samen met Marc Herremans hebben we X-OATS opgericht, een bedrijf dat gezonde ontbijtshakes aanbiedt op basis van haver, stukjes fruit en natuurlijke eiwitten. Onze shakes zijn puur natuur, zonder additieven of geraffineerde suikers, en bieden een volwaardig ontbijt dat je lang een verzadigd gevoel geeft.”

X-OATS onderscheidt zich van de zoveelste poeder- of maaltijdshake door echte voeding aan te bieden. Het doel is om een gezond en gemakkelijk ontbijt beschikbaar te maken voor iedereen, zelfs voor degenen met een drukke levensstijl.

Toekomstige groei en impact van het kapitaal

Met de ontvangen investering van €155.000 kan X-OATS de marketinginspanningen aanzienlijk opschalen. Dit zal helpen om een sterke omzetgroei te realiseren en de expansieplannen naar Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland te ondersteunen. Het team versterken om deze groei te faciliteren, is dus een must. Het doel is om binnen drie tot vier jaar een omzet van ongeveer €2,5 miljoen te behalen. Daarnaast gaat de retail expertise van enkele angel investors helpen om in de toekomst mogelijk de stap van online naar fysieke retail te zetten.

X-OATS bevat enkel ingrediënten die je kan uitspreken, natuurlijke eiwitten en geen geraffineerde suiker. Geen marketing blabla, maar echt gezonde voeding.

Kevin Roofthooft, founder X-OATS


Wise Money Leads To Great Deals

Via BAN Flanders heeft X-OATS 80.000 euro vers kapitaal opgehaald. Het was ook de 1ste keer dat ze via een georganiseerd netwerk investeerders gezocht hebben. Door de expertise van de dealguides en de business angels, was het traject relatief kort. 

Op een 3-tal maanden hebben we de deal kunnen closen

Kevin Roofthooft, founder X-OATS


X-OATS is dus klaar om de markt van gezonde ontbijtopties te veroveren en ze zijn enthousiast over de toekomst. “We bedanken onze investeerders voor hun vertrouwen en kijken ernaar uit om onze missie om een gezond ontbijt voor iedereen beschikbaar te maken, verder uit te breiden.”

Kevin Roofthooft over ondernemen

"Het leukste aan ondernemen voor mij is om de vrijheid te hebben om van een idee tot een product te komen en dit dan ook daadwerkelijk in de markt te kunnen zetten. Ondernemen is constant aanpassen en finetunen. Je laten omringen door de juiste mensen, die dezelfde drive hebben, maar ook kritisch durven zijn. Ik wil geen ja-knikkers rond mij, maar krijg liever te horen waarom iets niet goed genoeg is en beter moet."

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS