Intuo komt in handen van Unit4


Personen, financiën, project- en planningssoftwareportfolio in de cloud voor organisaties in middensegment

Utrecht, Nederland & Gent, België, 26 maart 2019 – Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 neemt Intuo over, een snelgroeiende aanbieder van Talent Enablement-oplossingen die in 2016 werd genomineerd als Deloitte Fast 50 Rising Star. Door de overname brengt Unit4 zijn ervaring in transactionele HR-, payroll- en sectorspecifieke toepassingen voor de dienstensector samen met Intuo’s innovatieve technologie voor strategisch HR. Unit4 biedt hiermee een uitgebreid Human Capital Management (HCM)-portfolio aan op het gebied van People, Finance, Project en Planning in the cloud voor organisaties in het middensegment van de markt.Intuo biedt een geïntegreerd talent enablement-platform dat een alternatief is voor de traditionele jaarlijkse evaluatieprocessen en interne tevredenheidsonderzoeken. Het voldoet aan de prestatiemanagementbehoeften van moderne, niet-traditionele digitale medewerkers die project- en taakgestuurd werken volgens een flexibele planning, gekenmerkt door een gebrek aan hiërarchie, meerdere rapportagelijnen, multi-employment, enz. Leidinggevenden kunnen gemakkelijk talent plannen en ontwikkelen door middel van continue gesprekken en voortdurend performancemanagement. Dit leidt tot een nauwkeuriger en inzichtelijker begrip van de prestaties van werknemers. Continue beoordeling van mensen en feedbackloops maken het werk zinvoller, houden teams van meerdere generaties betrokken en helpen mensen zich te ontwikkelen.Deze combinatie van talent enablement en Unit4’s ervaring in transactionele HR- en sectorspecifieke front-officeapplicaties aan de dienstensector, voldoet aan de huidige eisen voor HR in the flow of work. Intuo zorgt voor peer-to-peer performancegesprekken, waarbij de medewerker zelf verantwoordelijk is voor zijn carrière. De belangrijkste mogelijkheden van Intuo zijn onder andere:

• 360 graden feedback en erkenning

• Continue tevredenheidsonderzoeken

• Flexibele en transparante doelstellingen

• Learning Management-systeem

• Begeleide en aanpasbare een-op-een gesprekken

• Dashboarding en geavanceerde gedragsanalyse

Unit4 en Intuo hebben beide een focus op het leveren van krachtige oplossingen die mensen ondersteunen bij het optimaliseren van hun productiviteit. De overname breidt Unit4’s Human Capital Management (HCM)-portfolio uit, zodat klanten kunnen profiteren van de nieuwste aanpak van talent enablement met de datarijkheid van Unit4’s Business World ERP-oplossing om het vast te leggen.

Intuo kende sinds de oprichting in 2013 een snelle groei, met meer dan een verdubbeling van de business jaar-op-jaar met klanten zoals USG, Hays, BMW, Verisure, Brussels Airport, Thomas Cook, FairFX, Ag Insurance en Europa bank. Dit voegt een innovatieve start-upmindset, die voldoet aan de vereisten van de huidige, diverse arbeidsmarkt, toe aan Enterprise HCM. De oplossing is dit jaar zowel stand-alone beschikbaar als geïntegreerd in Unit4’s People Platform. De latere integratie met Unit4 Business World, Financials, PSA Suite en Prevero performance management zal een moderne, uitgebreide suite voor het middensegment op de markt brengen.“De manier waarop mensen willen werken is veranderd en organisaties in de dienstensector moeten daarop anticiperen om concurrerend te blijven en het beste talent aan te trekken”, aldus Stephan Sieber, CEO van Unit4. “Een van de grootste uitdagingen voor organisaties is om werknemers betrokken te houden. Nieuwe benaderingen van strategisch HR zijn nodig om tegemoet te komen aan de diversiteit van talent en teams van verschillende generaties, maar ook externe en tijdelijke werknemers. Deze nieuwe uitdagingen bieden een kans voor organisaties die het goed aanpakken. Met Intuo kunnen we aan deze behoeften voldoen met moderne, toekomstbestendige oplossingen en rijke gegevens die HR en analyse in the flow of work kunnen brengen”.

“De combinatie zorgt voor toonaangevende HR en strategisch talent enablement”, aldus Tim Clauwaert, medeoprichter en CEO van Intuo. “HCM is een grote en snelgroeiende markt en de veranderende HR-eisen versterken de centrale rol van mensen en hun productiviteit. Onze aanpak creëert een meer verbonden organisatie waarin mensen voortdurend met elkaar in contact komen en elkaar coachen. Het stimuleert sneller leren en persoonlijke ontwikkeling omdat mensen continu weten wat ze goed hebben gedaan of hoe ze zich kunnen verbeteren. Mensen werken beter als ze erkend worden voor goed werk en als er duidelijke verwachtingen zijn. Organisaties willen en moeten de ervaring van werknemers verbeteren om het beste talent aan te trekken en te behouden en tegelijkertijd te leren van inzichten in de prestaties. Unit4 deelt onze passie voor mensen en we zijn enthousiast om onze gecombineerde expertise naar de markt te brengen.”

Intuo, met een standplaats in België, is een private onderneming. Tim Clauwaert blijft Intuo leiden en zal de internationale groei als onderdeel van Unit4 aansturen. Unit4 zal zich met Intuo in eerste instantie richten in op het Verenigd Koninkrijk en de Benelux en heeft investeringen gepland in de ontwikkeling van nieuwe productelementen, integraties en internationale expansie.

Holger Mueller, hoofdanalist & VP, Constellation Research, Inc: “Het gebied van talentmanagement, van het betrokken houden van werknemers en het begrijpen van hun werkhouding, tot het helpen van managers om de medewerkersbetrokkenheid te verhogen, wordt van cruciaal belang. Prestatiemanagement heeft een lange tijd niet goed gewerkt. Zonder een geïntegreerde HCM-strategie met modern talentmanagement is het onmogelijk om te weten of je de juiste mensen in dienst neemt, of leren effectief is, of prestaties en productiviteit beloond zouden moeten worden… Het is een uitdaging die op dit moment door organisaties moet worden opgelost.”

Over Unit4

Unit4 is ‘in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor serviceorganisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken. Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen – het verbetert hun efficiëntie en productiviteit en stelt mensen in staat om juist tijd te besteden aan hun eigenlijke werk zoals het helpen van hun klanten.Door gebruik te maken van de nieuwste AI-, machine learning en digitale technologieën kunnen onze klanten bedrijfskritische gegevens beter dan ooit interpreteren. Onze cloud ERP- en industriegerichte oplossingen leveren snelle inzichten voor organisaties in sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en de publieke en non-profit sector. Met onze software kunnen mensen meer waarde creëren voor zichzelf, hun organisatie en hun klanten.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

Bron: Intuo

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS