Exclusief Webinar met toelichting door Minister Hilde Crevits: Vlaamse steun voor bedrijven na COVID-19

Exclusief Webinar met toelichting door Minister Hilde Crevits:Vlaamse steun voor bedrijven na COVID-19Maandag 29 Juni 2020, 17u00 – 18u00

Programma:

17u00   Korte introductie door Reginald Vossen (BAN Vlaanderen)17u10   Toelichting door Minister Hilde Crevits over de Vlaamse relance-maatregelen17u30   Context en vraagbeantwoording in samenwerking met BAN Vlaanderen en VLAIO (Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren)

REGISTREER NU

Omschrijving:

De Vlaamse overheid heeft zich niet onbetuigd gelaten om meteen na het uitbreken van de corona-crisis, onze Vlaamse economie te beschermen. Diverse maatregelen werden getroffen opdat de Vlaamse bedrijven goed gewapend doorheen en uit de crisis kunnen geraken.

In een eerste groep waren er de coronapremie, de corona-waarborgen, de betalingsuitstellen voor diverse voorafbetalingen en belastingen en de compensatiepremie voor omzetverlies die de eerste noden moesten lenigen.

Vervolgens kwam er nog een heel arsenaal aan relance-uitkeringen, huurleningen, uitgebreide winwin-leningen bij en werden het Welvaartsfonds en het Vriendenaandeel aangekondigd. Vanuit federaal niveau werd er daarnaast een uitbreiding van de tax shelter naar getroffen KMO’s in het vooruitzicht gesteld. Met deze reeks maatregelen worden in de relance ook de privé-investeerders aangemoedigd om hun duit in het zakje te doen en zo, naast de overheid, onze bedrijven van de broodnodige financiële versterking te voorzien. En zo gaan natuurlijk ook de business angels hun rol kunnen spelen.

Misschien ziet u als ondernemer of investeerder door de bomen het maatregelenbos niet meer en wenst u in een one-stop geïnformeerd te worden over wat voor u concreet (nog) mogelijk is en wat de toekomst u biedt aan Vlaamse steun? Ook de combineerbaarheid van de diverse maatregelen kan vragen opwekken. Een aantal maatregelen zullen trouwens ten laatste op 30 juni aangevraagd kunnen worden, anderen werden of zullen dan weer worden verlengd. Kortom, goede informatie is cruciaal!

Neem daarom deel aan ons exclusief Webinar op maandag 29 juni om 17:00 uur; onze sprekers zullen toelichten waarop onze ondernemingen mogen rekenen in de nabije toekomst en hoe ze zich optimaal kunnen laten ondersteunen.

Tijdens dit Webinar zal door de Minister het kader geschetst worden en zullen VLAIO en BAN Vlaanderen dit verder toelichten en antwoorden formuleren op de meest prangende vragen die ons allen aanbelangen. Ook uw vragen kunnen daarbij aan bod komen tijdens de vragensessie i.s.m. VLAIO en BAN Vlaanderen.

Wenst u uw vraag behandeld te zien, geef ze ons dan vóór vrijdag 26 juni door via info@ban.be. We zullen de vragen thematisch bundelen en in de sessie aan de experts voorleggen.

Inschrijven voor dit zoom-webinar kan u nu alvast via deze link: Registreer nu voor dit webinar over Vlaamse steun voor bedrijven na COVID-19 met toelichting Minister Hilde Crevits

We kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen!

Reginald Vossen

CEO BAN Vlaanderen

Bekijk ook onze andere webinars 

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS