BANdeal InviteDesk anno 2023


BAN Flanders gaat in gesprek met ondernemers die de BANdeal wisten te bezegelen met business angels uit het netwerk. We polsen naar hun post-financiering verwezenlijkingen, de grootste uitdagingen voor de nabije toekomst en hoe ze omgaan met duurzaamheid.

Wat is jullie grootste verwezenlijking tot nu toe met InviteDesk? 

Om te beginnen is dat de snelheid waarmee we InviteDesk op de markt hebben gezet. Op minder dan 1 jaar tijd zijn we van 0 producten tot echte commercialisering gegaan en anderzijds zijn we als event marketingsoftware zelfs in de Covid-jaren blijven groeien. Dat is wel iets uniek. 

Wat is jullie grootste uitdaging anno 2023?

Onze grootste uitdaging is zeker verder groeien op internationaal niveau want België is te klein voor ons. De juiste commerciële strategieën en een tactische invulling - bijvoorbeeld de laagst mogelijke acquisitiekosten versus de beste cijfers - zijn essentieel. Het is echt hét sales model vinden in de internationale aanpak dat de grootste uitdaging zal vormen. 

Zijn jullie bezig met duurzaamheid bij InviteDesk? Zo ja, op welke manier? 

Voor ons is het iets waar je altijd rekening mee houdt. Onze activiteiten spelen zich in hoofdzaak online af. Een productie met vervuiling door grondstoffengebruik is in deze niet van toepassing. Duurzaamheid zit niet in onze doelstelling, noch is het de oplossing die wij bieden aan bedrijven, maar finaal verduurzamen we wel. Alles is paperless, ook ons office, dus van recycleren is weinig sprake. De meeste van onze mensen werken thuis. Onnodig vervoer, daar doen we dus niet aan. Tot slot is door de aansluiting van onze diensten bij Microsoft, hardware ook minimaal. 

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS