Wise Women Mini Investor Event - een dag vol empowerment en inzichten


Welkom bij FOUR&FIVE

Sterke vrouwen die elkaar ontmoeten, vuurt Four&Five founder Anneleen Vander Elstraeten af, die ons trakteerde op een reep chocolade. Het is duidelijk dat er bij Four & Five veel dames in het gezelschap zitten. Four & Five handelt in aandeelhoudersgeschillen en commerciële geschillen. Tech support van startups!

Een goede business angel blijft langs je zitten, ook als de zaken niet goed gaan.

Anneleen Vander Elstraeten, FOUR&FIVE


Tour de Table

Diverse dames in het publiek tijdens ons 2de Wise Women Mini Investor Event; ondernemers, angels, nieuwe, meer ervaren en ook potentiële kandidaten.

Angel Insights: de antwoorden die je zocht

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de dynamiek in het publiek. Ondernemers en business angels deelden hun waardevolle inzichten en ervaringen over diverse topics. Zo hadden we het onder andere over termen die gebruikt worden zoals een ‘CLA’, onzekerheden, de missie van een onderneming, SDG’s en diversiteit .

Onze gewaardeerde voorzitter, Cynthia Verwijvel-Cornelissen, leidde het gesprek. Het was een moment van diepgaande discussies en inspiratie.

Vrouwen richten vaker een onderneming op met en maatschappelijke purpose. Als ze hiervoor investeerders zoeken willen ze met deze purpose ook een match.

Christina Hadinoto, CONTOUR LAB


Conclusie

Diversiteit is de sleutel tot een bloeiend investeringslandschap. Het is daarom van groot belang dat er meer vrouwelijke investeerders aangetrokken worden. De synergie tussen mannen en vrouwen in het investeringsproces versterkt de gehele ondernemersgemeenschap en draagt bij aan waardecreatie en een evenwichtige economische groei. Samenwerking en diversiteit zijn onmisbaar voor een succesvolle en welvarende toekomst in het bedrijfsleven en de investeringswereld.

Je hebt mensen nodig die zich open-minded kunnen opstellen tegenover elkaar om generatiekloven te omzeilen

Cynthia Verswijvel-Cornelissen, VOORZITTER BAN FLANDERS


Maar de reis stopt hier niet. We dagen alle Wise Women uit om deze vonk van inspiratie verder te verspreiden en te delen. Vertel anderen over je ervaring die je hebt gehad en benadruk het belang van diversiteit in de ondernemerswereld.

Blijf betrokken, blijf geïnspireerd en blijf groeien met BAN Flanders. Samen creëren we een toekomst vol kansen en succes in de investeringswereld. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen!

Hoe authentieker dat je in je schoenen staat, hoe sterker je wordt op elk vlak.

Ine Verlinden, BE THE WELLBEING


Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS