EXO Biologics maakt sprong voorwaarts met nieuwe financiering van €16,2 Miljoen, inclusief steun van BAN Flanders' Business Angel


EXO Biologics kondigt met trots aan dat ze €16,2 miljoen hebben opgehaald, waarvan €150.000 afkomstig is van een business angel van BAN Flanders. Deze financiering zal de klinische studies en productie-uitbreiding van het bedrijf ondersteunen, waardoor ze hun grensverleggende werk kunnen voortzetten.

Maak kennis met EXO Biologics en ExoXpert, leiders in het revolutioneren van biomedische innovatie door de kracht van exosomen. EXO Biologics loopt voorop in het aanpakken van onvervulde medische behoeften door exosomen te gebruiken voor baanbrekende therapieën. De focus op innovatie heeft geleid tot de goedkeuring van hun eerste klinische studie, die in de zomer werd verkregen en een belangrijke mijlpaal vormt in het bevorderen van oplossingen voor de gezondheidszorg. Als aanvulling hierop biedt ExoXpert, de Contract Development and Manufacturing Organization (CDMO) van EXO Biologics, expertise op maat in de ontwikkeling en productie van exosomen, om optimale resultaten voor de projecten van de klanten te garanderen. Met een standvastige toewijding aan samenwerking en een schat aan kennis van de industrie, is EXO Biologics klaar om de toekomst van de biogeneeskunde vorm te geven en het volledige potentieel van exosomen te ontsluiten voor transformatieve vooruitgang.

EXO Biologics heeft met succes in totaal €16,2 miljoen aan financiering opgehaald. De fondsen zullen de lopende en toekomstige klinische studies alsook de productie-uitbreiding van het bedrijf ondersteunen, inclusief het upgraden van het unieke productieplatform door samen te werken met bedrijven die klinische kwaliteit "geladen" extracellulaire vesicles nodig hebben en haar CMDO-diensten voor derden.

"We zijn blij met het succes van de financiering en de steun van onze oprichters en bestaande investeerders. Deze transactie positioneert EXO Biologics sterk om haar strategie verder uit te rollen en ondersteunt onze inspanningen om niet-verwaterende financiering te verkrijgen," zegt Hugues Wallemacq, Chief Executive Officer (CEO) van EXO Biologics. "Dit is ook een belangrijke stap die ons in staat stelt om de ontwikkeling en commerciële overeenkomsten met derden wereldwijd te versnellen."

De keuze om te investeren werd gedreven door een krachtige strategie die zich niet alleen richt op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, maar ook op het produceren van componenten die waardevol zijn voor andere ontwikkelaars. De aanwezigheid van institutionele investeerders in Wallonië versterkt bovendien het vertrouwen in dit bedrijf

Business angel van BAN Flanders over EXO Biologics


Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS