BE.IMPACT Ambassador BAN Flanders


BE.IMPACT is een toegewijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het versterken van het Belgische impactecosysteem. Hun missie: impactgedreven spelers, ondernemers en hun ondersteuners in heel België te versterken, te verbinden en te ondersteunen.

BAN Flanders als BE.IMPACT Ambassador

Wij als BAN Flanders zijn trots om aan te kondigen dat we nu BE.IMPACT Ambassador zijn geworden en officieel Funder Member zijn. Als investeringsnetwerk streven wij naar het ondersteunen van duurzame groeiers, starters en het bevorderen van economische bloei.

De samenwerking tussen BAN Flanders en BE.IMPACT vormt een perfecte match, aangezien beide organisaties dezelfde kernwaarden en doelen delen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een nog grotere impact maken en bijdragen aan een welvarender en duurzamer België.

Gezamenlijke doelen

  • Versterken: BE.IMPACT werpt een licht op positieve initiatieven via hun nationale portaal, waarbij ze het inspirerende werk van Belgische impactspelers onder de aandacht brengen.
  • Verbinden: Ze overbruggen de kloof tussen impactorganisaties en potentiële investeerders, klanten en talenten, en bevorderen zo betekenisvolle samenwerkingen.
  • Ondersteunen: Met diverse tools, activiteiten en programma's stellen ze impactorganisaties in staat hun bedrijfsvoering uit te breiden en hun maatschappelijke impact te maximaliseren.

BE.IMPACT Activiteiten en aanbod

  • Nationaal Portaal: hun uitgebreide platform brengt alle impactspelers in België in kaart en fungeert als een gecentraliseerde hub voor middelen (waaronder BAN Flanders als Funder) en informatie.
  • Tools en Middelen: ze bieden een scala aan tools die impactorganisaties helpen hun activiteiten effectief te beheren en uit te breiden.
  • Programma's en Activiteiten: hun op maat gemaakte programma's en interactieve activiteiten zijn ontworpen om groei en ontwikkeling binnen de impactsector te faciliteren.
  • Netwerkkansen: ze organiseren evenementen en netwerkkansen die impactorganisaties verbinden met investeerders, klanten en getalenteerde individuen die klaar zijn om een verschil te maken. Ook daar is BAN Flanders altijd van de partij!

Met deze samenwerking willen we een dynamisch ecosysteem creëren waarin innovatieve oplossingen en impactvolle initiatieven kunnen floreren. Samen streven we naar een toekomst waarin maatschappelijke en economische vooruitgang hand in hand gaan.

 

Impact Funding search engine

Find the right funding instruments for your company.

Search for BAN Flanders

Meest Recente Posts

Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we op zoek kunnen naar een samenwerking. We kijken er alvast naar uit.

CONTACTEER ONS